Izvor: Blic, 29.Apr.2022, 01:10

UBICA NOSIO RADNIČKO ODELO, A PRE ZLOČINA DOBRO "OSMOTRIO" METU? Detalji likvidacije vlasnika kafića na Novom Beogradu (VIDEO)

Pre nego što je u žrtvu u kafiću na Novom Beogradu ispalio smrtonosne hice, napadač, obučen u radničko odelo, otišao je do toaleta i obišao krug oko stola za kojim je ubijeni L.Ž. sedeo sa društvom, tvrde očevidi večerašnje likvidacije u Nehruovoj za "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"UMRO MI JE NA RUKAMA" Brat ubijenog Luke podelio POTRESNU ISPOVEST, poznati detalji jezivog zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2022

Policija je uzela izjavu i od brata ubijenog Luke Žižića...Beogradska policija i dalje intezivno traga za muškarcem koji je sinoć sa dva hica u glavu usmrtio Luku Žižića (37) vlasnika restorana "Ritual", pa pobegao električnim trotinetom...Ubica se juče dovezao do ugostiteljskog objekta u kom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.