UMRO MI JE NA RUKAMA Brat ubijenog Luke podelio POTRESNU ISPOVEST, poznati detalji jezivog zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2022, 11:05

"UMRO MI JE NA RUKAMA" Brat ubijenog Luke podelio POTRESNU ISPOVEST, poznati detalji jezivog zločina

Policija je uzela izjavu i od brata ubijenog Luke Žižića.

Beogradska policija i dalje intezivno traga za muškarcem koji je sinoć sa dva hica u glavu usmrtio Luku Žižića (37) vlasnika restorana "Ritual", pa pobegao električnim trotinetom.

Ubica se juče dovezao do ugostiteljskog objekta u kom se Žižić nalazio sa bratom i prijateljima.

- Bio je obučen u radno odelo. Na sebi je imao kačket, masku, rukavice i florescentni prsluk. Rekao je "Dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veče" i zamolio da ode do toaleta. Nakon nekoliko minuta izašao je iz njega, prišao Luki i počeo da mu puca u glavu i grudi - rekli su prijatelji ubijenog policiji.

Kada su shvatili šta se događa, Lukini prijatelji skočili su na ubicu i počeli da ga udaraju. U tom trenutku uspeli su da mu skinu masku sa lica, oduzmu pištolj i rukavicu.

- Policija je na mestu ubistva našla pištolj i šanžer, jednu rukavicu i masku osumnjičenog za zločin. Sve je dato na veštačenje kako bi se sa svih predmeta skinut DNK-a. Na mestu zločina nađena je i krv mladića osumnjičenog za zločin - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako se saznaje, u jednom trenutku Lukin brat je uzeo nož i krenuo ka osumnjičenom.

- Videli smo da je Žižić izvadio nož i da će sa njim napasti mladića koji mu je upucao brata. U nameri da sprečimo da ga povredi, zaštitili smo ubicu koji je iskoristio trenutka i pobegao iz lokala. Uzeo je trotinet iz grmlja i nestao - pojasnili su prijatelji ubijenog.

On je potvrdio da je bio u lokalu kada je ušao mladić obučen u radno odelo.

- Ispričao je da su nakon pucnjave skočili na ubicu. Da su ga udarali, ali da im je pobegao. Rekao je da mu je brat faktički umro na rukama - kaže sagovornik.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Policija je uzela snimke sa okolnih kamera u nameri da što lakše uđu u trag ubici.

Podsećanja radi, Luka Žižić preminuo je sinoć u 19.43 sati, a policija traga za ubicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆE! Kamere snimile trenutak KAD UBICA PUCA NA LUKU ŽIŽIĆA dok njegov brat i prijatelji gladaju U ŠOKU

Izvor: Blic, 29.Apr.2022

Sigurnosne kamere zabeležile su trenutak kada napadač ulazi u kafe "Ritual" u 44 bloku na Novom Beogradu i ispaljuje hice u vlasnika lokala Luku Žižića, naočigled njegovog brata i prijatelja koji u šoku pokušavaju da se rukama odbrane od atentatora.

Nastavak na Blic...

OVAKO IZGLEDA MESTO ZLOČINA DAN NAKON LUKINOG UBISTVA: Dve stvari ispred kafića ulivaju jezu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2022

U opštem haosu na koji je računao prilikom planiranja ubistva uspeo je da pobegne...Rupe od metaka u izlogu i upaljena sveća na pragu kafea Ritual, nemi su svedoci zločina koji se žestinom akcionog trilera odigrao sinoć pred očima šokiranih gostiju...Ubica je bez milosti izvršio svoj krvavi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.