Izvor: CrnaHronika.rs, 21.Maj.2011, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U zgradi pronađen ženski leš star nekoliko godina

NOVI SAD -  U zgradi u Ulici Kornelija Stankovića broj 13 sinoć je pronađen leš ženske osobe star nekoliko godina, nezvanično saznaje Radio - televizija Vojvodine.Beživotno telo otkriveno je tako što je iz stana u kojem se nalazio leš pukla cev iz vodokotlića. Voda koja je curila poplavila je stanove na nižim spratovima, te su stanari razvalili vrata stana kako bi zaustavili isticanje vode.
Kada su otkrili leš, pozvali su policiju. Kako smo nezvanično saznali od stanara, stan je bio ispremetan. Takođe, rekli su nam da je žena koja je živela u stanu proglašena nestalom, a računi za komunalije nisu plaćani od 2006.godine.
Ilustracija: crnahronika, Izvor: rtv.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.