Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu kod Svrljiga povređeno pet osoba među kojima troje dece

Pet osoba od kojih su troje deca, povređeno je u udesu na ulazu u Svrljig iz pravca Knjaževca večeras oko 20.55 časova, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, sudarili su se automobil "daevu" kladovske registracije i "opel kadet" zaječarskih registarskih oznaka.

Kako saznaje "Blic", u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu primljeni su muškarac, žena i trgodišnje dete iz iste porodice. U toku je njihova dijagnostika nakon čega će biti poznat stepen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povreda.

Prema nezvaničnim saznanjima, još dvoje dece iz udesa stiglo je u Klinički centar u Nišu na druge klinike ali u ovom trenutku nije poznato kakve su njihove povrede. U toku je uviđaj radi utvrđivanja uzroka sudara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.