U tri akcije uhapšeno petoro, zaplenjeno 17 kg marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tri akcije uhapšeno petoro, zaplenjeno 17 kg marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u tri odvojene akcije uhapsili su pet osoba zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od 17 kilograma marihuane.

Policija u Novom Sadu zaplenila je 3,5 kilograma marihuane i uhapsila G.N. (1982) iz Srbobrana u čijoj kući je osim marihuane, pronašla i digitalnu vagicu za merenje, drobilicu, semenke indijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konoplje i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Policijski službenici Uprave granične policije i Policijske uprave u Subotici zaplenili su, na Graničnom prelazu Bački Vinogradi na izlazu iz Srbije, više od dva kilograma marihuane i uhapsili B.M. (1988) iz Lajkovca i V.M. (1969) iz Obrenovca.

Prokupačka policija uhapsila je hrvatske državljanke K.J. (1974) i P.B. (1953), u čijem je vozilu, na Merdarama, pronađeno 20 vakumiranih paketa u kojima je bilo oko 11,5 kilograma marihuane.

Prilikom kontrole vozila „audi" policija je iza zadnjeg sedišta otkrila devet paketa sa dva kilograma i 244 grama ove opojne droge.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno pet osoba, zaplenjeno 17 kilograma marihuane

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2018

U tri аkcije policija je uhаpsila pet osobа zbog postojаnjа sumnje dа su izvršili krivično delo neovlаšćenа proizvodnjа i stаvljаnje u promet opojnih drogа i zаplenila više od 17 kilogrаmа mаrihuаne, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Prokupаčkа policijа...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.