U toku nastavak akcije ”Grom”

Izvor: BKTV News, 28.Dec.2013, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku nastavak akcije ”Grom”

U Srbiji je u toku privođenje osoba koje se bave preprodajom narkotika, a policija je ušla u više od hiljadu objekata, navodi Radio televizija Srbije (RTS).

Akcija policije i tužilaštva “Grom 1″ počela je jutros u 4.30, a izvodi se po zahtevu Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti. Kako RTS saznaje, opsežna akcija policije i tužilaštva izvodi se sa ciljem razbijanja narko-grupa.
Privode se sve osobe koje se bave dilovanjem droge, ali i drugim krivičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << delima kojima se ugrožavaju lična i imovinska bezbednost građana, piše RTS.
U policijskoj akciji “Grom” koja je izvedena početkom decembra, protiv osumnjičenih za trgovinu drogom, na teritoriji čitave Srbije zaplenjeno je više od 21 kilograma droge i privedena su 124 osumnjičena, od kojih je 70 zadržano u pritvoru.
Izvor: RTS
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija "Grom jedan", pretres više od 1.000 objekata

Izvor: RTS, 28.Dec.2013

U toku je akcija razbijanja narko-grupa u celoj Srbiji. Policija ušla u 1.165 objekata. ..10.55 - Policija pretresla 1.165 adresa. U Beogradu uhapšeni najveći dileri. ..Kako RTS saznaje, u toku je opsežna akcija policije i tužilaštva "Grom jedan" na teritoriji cele Srbije koja se izvodi s ciljem...

Nastavak na RTS...

Akcija Grom 1 sprovedena i u Moravičkom okrugu

Izvor: Press, 28.Dec.2013

Pronađene su i dve merne vage, saopštila je čačanska policija.. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga, kao i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, čačanska kriminalistička policija je, danas, po...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.