Akcija Grom jedan, pretres više od 1.000 objekata

Izvor: RTS, 28.Dec.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Grom jedan", pretres više od 1.000 objekata

U toku je akcija razbijanja narko-grupa u celoj Srbiji. Policija ušla u 1.165 objekata.

10.55 - Policija pretresla 1.165 adresa. U Beogradu uhapšeni najveći dileri. 

Kako RTS saznaje, u toku je opsežna akcija policije i tužilaštva "Grom jedan" na teritoriji cele Srbije koja se izvodi s ciljem razbijanja narko-grupa.

Privode se sve osobe koje se bave dilovanjem droge, ali i drugim krivičnim delima kojima se ugrožavaju lična i imovinska bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << građana.

Saznajemo da je policija ušla u više od 1.165 objekata. Akcija, koja je počela jutros u 4.30 izvodi se po zahtevu biroa za koordinaciju rada i službi bezbednosti.

Prethodna Akcija "Grom" je sprovedena 6. decembra. Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je preksinoć u paralamentu odgovarajući na pitanja poslanika da je u akciji procesuirano 274 lica i da je pronađeno 21.238 grama droge.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija "Grom jedan", pretres 1.100 objekata

Izvor: RTS, 28.Dec.2013

U toku je akcija razbijanja narko-grupa u celoj Srbiji. Policija ušla u 1.165 objekata. ..10.55 - Policija pretresla 1.165 adresa. U Beogradu uhapšeni najveći dileri. ..Kako RTS saznaje, u toku je opsežna akcija policije i tužilaštva "Grom jedan" na teritoriji cele Srbije koja se izvodi s ciljem...

Nastavak na RTS...

"Grom 1": U toku opsežna akcija hapšenja narko-dilera, na meti i šefovi narkomafije

Izvor: Blic, 28.Dec.2013

Kako saznaje "Blic" u toku je opsežna akcija policije i tužilaštva koja se sprovodi u celoj Srbiji s ciljem razbijanja narko-grupa. Hapse se osobe koje se bave dilovanjem droge ali i drugim krivičnim delima, uključujući i šefove narkomafije...Akcija "Grom 1" počela je sinhronizovano u 4 sata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.