U plasteniku gajio marihuanu umesto povrća: Uhapsila M. A. (32) iz Banjana kod Uba

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2020, 16:58

U plasteniku gajio marihuanu umesto povrća: Uhapsila M. A. (32) iz Banjana kod Uba

Prilikom pretresa, policija je u plasteniku pronašla zasad marihuane sa 442 biljke u plastičnim saksijama različitih dimenzija, ukupne težine više od 16 kilograma Policija je uhapsila M. A. (32) iz Banjana kod Uba, osumnjičenog da je na imanju, u jednom od plastenika, umesto povrća gajio – marihuanu. Prilikom pretresa, policija je u plasteniku pronašla zasad marihuane sa 442 biljke u plastičnim saksijama različitih dimenzija, ukupne težine više od 16 kilograma. Po >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, M. A. Je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden tužiocu, saopštila je Policijska uprava u Valjevu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UHAPŠEN MUŠKARAC (32) IZ BANJANA: Umesto voća, gajio marihuanu

Izvor: Kurir, 06.Jun.2020

Policija je uhapsila M. A. (32) iz Banjana kod Uba, osumnjičenog da je na imanju, u jednom od plastenika, umesto povrća gajio – marihuanu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.