Noć u BG: Ranjavanje i dva udesa

Izvor: B92, 08.Maj.2014, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u BG: Ranjavanje i dva udesa

Beograd -- Tokom noći i jutra u Beogradu jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja, a dogodila su se i dva saobraćajna udesa u kojima su dva lica povređena.

Muškarac star 41 godinu J.K. oko 02.35 časova u Ulici Poručnika Spasića i Mašere, u Žarkovu, zadobio je iz vatrenog oružja prostrelnu ranu podlaktice, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. RTS javlja da je on od ranije poznat policiji, koja traga za napadačem.

U saobraćajnom udesu oko 01.10 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Ulici Vojisilava Ilića muškarac star oko 40 godina zadobio je razderotinu glave, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

Motociklista, muškarac star oko 30 godina, u udesu oko 19.15 časova na uglu ulica Ladnih voda i Mirijevskog bulevara, zadobio je oguljotinu ruke, a prevezen je na VMA, kazala je Macura.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 115 intervencija od kojih 27 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 263 intervencije od kojih 88 na javnim mestima, precizirala je Macura. Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti, dodala je portparol Hitne pomoći.

Macura je upozorila da će zbog trenutnih vremenskih prilika najviše trpeti hronični bolesnici, ali da i relativno zdrave osobe mogu osetiti pospanost, dekoncentrisanost, promenu raspoloženja i prolećni umor i savetovala oprez u saobraćaju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac ranjen iz vatrenog oružja

Izvor: Blic, 08.Maj.2014

Tokom noći i jutra u Beogradu jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja, a dogodila su se i dva saobraćajna udesa u kojima su dva lica povređena, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Muškarac star 40 godina oko 02.35 časova u Ulici Poručnika Spasića i Mašere zadobio je iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.