Četvrtak, 08.05.2014.

07:51

Noć u BG: Ranjavanje i dva udesa

Tokom noći i jutra u Beogradu jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja, a dogodila su se i dva saobraćajna udesa u kojima su dva lica povređena.

Izvor: RTS, Tanjug

Default images

Muškarac star 41 godinu J.K. oko 02.35 časova u Ulici Poručnika Spasića i Mašere, u Žarkovu, zadobio je iz vatrenog oružja prostrelnu ranu podlaktice, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. RTS javlja da je on od ranije poznat policiji, koja traga za napadačem.

U saobraćajnom udesu oko 01.10 časova u Ulici Vojisilava Ilića muškarac star oko 40 godina zadobio je razderotinu glave, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

Motociklista, muškarac star oko 30 godina, u udesu oko 19.15 časova na uglu ulica Ladnih voda i Mirijevskog bulevara, zadobio je oguljotinu ruke, a prevezen je na VMA, kazala je Macura.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 115 intervencija od kojih 27 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 263 intervencije od kojih 88 na javnim mestima, precizirala je Macura. Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti, dodala je portparol Hitne pomoći.

Macura je upozorila da će zbog trenutnih vremenskih prilika najviše trpeti hronični bolesnici, ali da i relativno zdrave osobe mogu osetiti pospanost, dekoncentrisanost, promenu raspoloženja i prolećni umor i savetovala oprez u saobraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

18 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: