U odvojenim policijskim akcijama, zbog droge i oružja uhapšeno 45 osoba

Izvor: RTS, 10.Jul.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U odvojenim policijskim akcijama, zbog droge i oružja uhapšeno 45 osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 45 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
U akcijama je zaplenjeno 23,7 kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << droge, od čega je 23,3 kilograma marihuane, 40 stabljika marihuane, 262 grama amfetamina, 64 tablete ekstazija, kao i manja količina kokaina, heroina i hašiša.

Na teritoriji Kragujevca otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, dok je na teritoriji Beograda otkrivena laboratorija za proizvodnju ulja kanabisa. Zbog narkotika, uhapšeno je 35 osoba, dok su protiv još 35 lica podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Oduzeto je i 28 pušaka, od kojih su četiri automatske, 26 pištolja, od kojih su jedan automatski i jedan revolver, kao i 3.259 komada municije različitog kalibra. Oduzeto je i 2,5 kilograma eksploziva, oko 200 grama crnog baruta i 241 komad manevarske municije.
Zbog oružja je uhapšeno deset osoba, dok su krivične prijave u redovnom postupku podnete protiv 29 osoba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovčanin i Nišlija u stanu krili marihuanu

Izvor: juGmedia, 10.Jul.2018

Četrdesetdvogodišnji I.L. iz Leskovca uhapšen je kada je policija prilikom pretresa njegovog stana i drugih prostorija, pronašla sedam paketića marihuane...I.L. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. ..On će uz krivičnu prijavu...

Nastavak na juGmedia...

Akcije policije širom Srbije

Izvor: Megafon.co, 10.Jul.2018

Policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 45 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.