Izvor: B92, 05.Feb.2010, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dve akcije uhapšena 4 pljačkaša

Beograd -- Policija je, u dve odvojene akcije, uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su vršili razbojništva na teritoriji Beograda, saopštio je MUP.

Uhapšen je N.L. (25) iz Beograda, neposredno po izvršenju razbojništva u marketu u Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu, navodi se u saopštenju. On je uz pretnju replikom pištolja oduzeo oko 6.000 dinara, dodaje MUP navodeći da je utvrđeno da je osumnjičeni N.L. izvršio još deset krivičnih dela razbojništva i dva krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela teške krađe.

Protiv N.L. će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, navodi se u saopštenju i dodaje da su u drugoj akciji uhapšeni Marko Momirović (19), Mario Klaus (19) i Asip Jašarević (21), zbog sumnje da su izvršili 11 krivičnih dela razbojništva.

Oni su, uz pretnju replike pištolja i nožem, u kladionicama, kockarnicama i prodavnicama oduzimali dnevni pazar, navodi MUP.

Osumnjičeni su vozilom kojim je upravljao Jašarević dolazili do objekata, a potom delili oteti novac, navodi MUP dodajući da će protiv osumnjičenih biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena četiri mladića zbog razbojništava

Izvor: S media, 05.Feb.2010

Beogradska policija uhapsila je, u dve odvojene akcije, ukupno četiri osobe zbog više razbojništava na teritoriji glavnog grada, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije. ..U saopštenju se navodi da je uhapšen N. L. (25) iz Beograda naposredno nakon što je u jednoj prodavnici u Vojvodjanskoj ulici...

Nastavak na S media...

Uhapšena četiri mladića zbog razbojništava u Beogradu

Izvor: Kurir, 06.Feb.2010, 00:37

BEOGRAD, 5. februara 2010. (Beta) - Beogradska policija uhapsila je, u dve odvojene akcije, ukupno četiri osobe zbog više razbojništava na teritoriji glavnog grada, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije. U saopštenju se navodi da je uhapšen N. L. (25) iz Beograda naposredno nakon što je u jednoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.