U dve akcije uhapšena četiri pljačkaša

Izvor: Blic, 06.Feb.2010, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dve akcije uhapšena četiri pljačkaša

Policija je, u dve odvojene akcije, uhapsila ukupno četiri osobe zbog postojanja sumnje da su vršila razbojništva na teritoriji Beograda, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Uhapšen je N.L. (25) iz Beograda, neposredno po izvršenju razbojništva u marketu u Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu, navodi se u saopštenju.

On je uz pretnju replike pištolja oduzeo oko 6.000 dinara, dodaje MUP navodeći da je utvrđeno da je osumnjičeni N.L. izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još deset krivičnih dela razbojništva i dva krivična dela teške krađe.

Protiv N.L. će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, navodi se u saopštenju i dodaje da su u drugoj akciji uhapšeni Marko Momirović (19), Mario Klaus (19) i Asip Jašarević (21), zbog sumnje da su izvršili 11 krivičnih dela razbojništva.

Oni su, uz pretnju replike pištolja i nožem, u kladionicama, kockarnicama i prodavnicama oduzimali dnevni pazar, navodi MUP. Osumnjičeni su vozilom kojim je upravljao Jašarević dolazili do objekata a potom delili oteti novac, navodi MUP dodajući da će protiv njih biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.