Izvor: Danas, 31.Okt.2023, 13:25

U Srbiji u septembru više turista nego pre godinu dana

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, broj dolazaka turista ovog septembra veći je za 3,3 odsto nego u istom mesecu prethodne godine, ali se broj noćenja smanjio za 9,5 odsto.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promet u maloprodaji realno manji nego prošle godine

Izvor: Danas, 31.Okt.2023

Promet u trgovini na malo u septembru bio je u tekućim cenama za 8,7 odsto veći nego u istom mesecu prošle godine, ali je u stalnim cenama, koje isključuju efekat inflacije, bio manji za 0,7 odsto, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Nastavak na Danas...

Spoljnotrgovinska razmena Srbije za devet meseci ove godine manja 1,3 odsto nego pre godinu dana

Izvor: Danas, 31.Okt.2023

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, spoljnotrgovinska robna razmena Srbije za period od januara do septembra beleži rast izvoza i pad uvoza u odnosu na isti period prethodne godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.