U Somboru preminuo 13-godišnji dečak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2021, 11:06

U Somboru preminuo 13-godišnji dečak

Trinaestogodišnji dečak preminuo je u Somboru. Kako saznajemo od v.d. direktorke Doma zdravlja "Dr Đorđe Lazić" u Somboru dr Emeše Uri dečaku je u četvrtak pozlilo u dečjem dispanzeru somborskog Doma zdravlja, gde mu je ukazana hitna pomoć.

Dečaku je nedavno potvrđen korona virus.

On je, zbog gojaznosti i dijabetesa, bio u lošem stanju i ležao je u bolnici Novom Sadu, uz podršku pri disanju. Nakon skidanja sa respiratora  i završenog lečenja on je otpušten >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Dečije bolnice.

Od dužeg ležanja dečaku su se pojavile dekubitne rane, pa je u somborski dispanzer dolazio na previjanje.

U četvrtak mu je pozlilo prilikom posete dispanzeru. Dve ekipe hitne pomoći su došle, rađena je reanimacija, ali bezuspešno. Dečak nije bio vakcinisan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.