Izvor: Blic, 25.Apr.2023, 09:08

NOVI "DUAL RADAR" PRVI PUT NA NAŠIM PUTEVIMA Za tri dana zabeležio 650 prekršaja, uhvaćen i motor koji je vozio 160 NA SAT u zoni pešačkog prelaza! (FOTO)

Policijski službenici saobraćajne policije u Pančevu su, za samo tri dana, uređajem „DUAL radar“, koji se prvi put koristi na našim putevima, otkrili više od 650 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, pri čemu je merenje brzine vršeno isključivo u zonama pešačkih prelaza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUAL radar prvi put na napim putevima! U Pančevu za tri dana otkriveno 650 prekršaja, uhvaćen i motocikl koji je išao 160 na sat (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 25.Apr.2023

Pored prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, radarom su dokumentovani i prekršaji nepropuštanja pešaka na obeleženom pešačkom prelazu i prekršaji nepropisnog preticanja

Nastavak na 24sedam.rs...

FOTO: Policija prvi put koristila "dual radar" za otkrivanje prekoračenja brzine

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2023

Saobraćajna policija je u Pančevu, za samo tri dana, uređajem "dual radar", koji se prvi put koristi na našim putevima, otkrila više od 650 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.