Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2024, 16:11

Tužilaštvo traži pritvor za komunalce osumnjičene za mito i zloupotrebu položaja

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušani su osumnjičeni, komunalni milicioneri Nikola S. i Ivan A, kao i vlasnik samostalne zanatske radnje Branimir R, i svi su izneli svoje odbrane.Nikola S. sumnjiči se za krivično delo primanje mita za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina, Ivan A. se sumnjiči za krivično delo zloupotreba služenog položaja za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora, a Branimir A. za krivično delo davanje mita, za koje je takođe zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PRETI IM ZATVORSKA KAZNA Tužilaštvo traži pritvor za komunalce osumnjičene za primanje mita i zloupotrebu službenog položaja

Izvor: Blic, 22.Mar.2024

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušani su osumnjičeni, komunalni milicioneri Nikola S. i Ivan A, kao i vlasnik samostalne zanatske radnje Branimir R, i svi su izneli svoje odbrane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.