Tužilaštvo će uložiti žalbu na presudu Malbaši

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2022, 15:00

Tužilaštvo će uložiti žalbu na presudu Malbaši

Više javno tužilaštvo u Beogradu žaliće se na presudu kojom je danas Viši sud u Beogradu na četiri i po godine zatvora osudio Nikolu Malbašu zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, kao i zbog odluke kojom mu je pritvor zamenjen zabranom napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Po prijemu pisanog otpravka presude tužilaštvo će razmotriti njene navode i u zakonskom roku uložiti žalbu na visinu izrečene kazne, kao i zbog ukidanja pritvora, navodi se u saopštenju tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tužilaštva.

Tužilaštvo podseća da je Malbaša optužen da je 8. jula 2020. godine nožem naneo više teških telesnih povreda oštećenom Igoru N.

Naime, Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenog osudi na najmanje 10 godina zatvora i da mu produži pritvor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.