Tužilac traži pritvor jer je sipao ženi kiselinu u oči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2022, 10:57

Tužilac traži pritvor jer je sipao ženi kiselinu u oči

Vranjanac Z.K. (53), koji se sumnjiči da je svoju partnerku N.S (49.) iz Pančeva nekoliko sati zlostavljao, držeći je vezanu za krevet, a potom joj sipao sonu kiselinu u oči, nije danas izneo odbranu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, navodeći da se ne oseća dobro.

Zbog toga je tužilaštvo naložio da se nad njim obavi neuropsihijatrijsko veštačenje, a potom će opet biti pozvan na saslušanje.

Tužilaštvo je međutim predložilo sudu da mu odredi pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i to zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogao da utiče na oštećenu i svedoke i da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Sandra Milentijević.

Odluku o pritvoru doneće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Pančevu.

Nakon pomenutog incidenta žena je zbrinuta u Opštoj bolnici Pančevo gde su joj konstantovane povrede.

Z.K. se tereti za krivična dela laka telesna povreda, izlaganje opasnosti i protivpravno lišenje slobode.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tužilac traži pritvor za nasilnika koji je SIPAO ŽENI SONU KISELINU U OČI da ne bi ponovio delo! Osuđivani ubica nije izneo odbranu jer se "NE OSEĆA DOBRO"

Izvor: Blic, 08.Apr.2022

Vranjanac Ž. K. (53), koji se sumnjiči da je svoju partnerku N.S (49.) iz Pančeva nekoliko sati zlostavljao držeći je vezanu za krevet i da joj je sipao sonu kiselinu u oči, danas nije izneo odbranu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, navodeći da se ne oseća dobro.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.