Tutin, policajac koji je pucao na mladića lišen slobode

Izvor: RTS, 30.Sep.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tutin, policajac koji je pucao na mladića lišen slobode

Policajac koji je rano jutros upucao mladića kod Tutina lišen je slobode i njemu je određen pritvor, saznaje nezvanično "Tanjug" od izvora bliskih policiji.
Prema tim saznanjima, njemu se na teret stavlja član 113, odnosno sumnjiči se za ubistvo.

Policajac je nakon saslušanja u Novom Pazaru prebačen u zatvorsku jedinicu u tom gradu.
Kako je ranije danas saopštio portparol višeg javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tužilaštva u Novom Pazaru Adnan Baćićanin, u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina, rano jutros oko jedan sat posle ponoći, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen je života S. F.(22) iz Tutina.
Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je odmah započelo istražne radnje kojim će se utvrditi da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana i zakonita.
O svim preduzetima radnjama i rezultatima istražnih radnji javnost će biti blagovremeno obaveštena, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen policajac koji je ubio mladića kod Novog Pazara

Izvor: B92, 30.Sep.2017

Novi Pazar -- Policajac koji je u noći između subote i nedelje u policijskoj akciji kod Tutina upucao i ubio mladića S. F. (22) lišen je slobode, saznaje Tanjug...Prema izvorima Tanjuga koji su, kako navode, bliski policiji, uhapšeni policajac se sumnjiči za ubistvo i nakon saslušanja u Novom...

Nastavak na B92...

Uhapšen policajac koji je pucao na mladića u Tutinu, tereti se za ubistvo

Izvor: Blic, 30.Sep.2017

Policajac koji je rano jutros upucao mladića kod Tutina lišen je slobode i njemu je određen pritvor, saznaje nezvanično Tanjug od izvora bliskih policiji...Prema tim saznanjima, njemu se na teret stavlja Član 113, odnosno sumnjiči se za ubistvo...Policajac je nakon saslušanja u Novom Pazaru prebačen...

Nastavak na Blic...

Uhapšen policajac koji je ubio mladića u Tutinu

Izvor: SandzakPress.net, 30.Sep.2017

Rano jutros u policijskoj akciji ubijen mladića kod Tutina. Policajac koji je pucao uhapšen zbog sumnje u ubistvo. Prema policijsom izvoru Tanjuga, policajcu se na teret stavlja Član 113, odnosno sumnjiči se za ubistvo. Policajac je nakon saslušanja u Novom Pazaru prebačen u zatvorsku jedinicu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.