Uhapšen policajac koji je pucao na mladića u Tutinu, tereti se za ubistvo

Izvor: Blic, 30.Sep.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen policajac koji je pucao na mladića u Tutinu, tereti se za ubistvo

Policajac koji je rano jutros upucao mladića kod Tutina lišen je slobode i njemu je određen pritvor, saznaje nezvanično Tanjug od izvora bliskih policiji.

Prema tim saznanjima, njemu se na teret stavlja Član 113, odnosno sumnjiči se za ubistvo.

Policajac je nakon saslušanja u Novom Pazaru prebačen u zatvorsku jedinicu u tom gradu.

Kako je ranije danas saopštio portparol višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, Adnan Baćićanin, u policijskoj akciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina, rano jutros oko jedan sat posle ponići, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen je života S. F. (22) iz Tutina.

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru je odmah započelo istražne radnje kojim će se utvrditi da li je upotreba vatrenog oružja bila opravdana i zakonita.

O svim preduzetima radnjama i rezultatima istražnih radnji javnost će biti blagovremeno obaveštena, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.