Izvor: Blic, 07.Sep.2023, 13:37

"Tukao ju je sekirom. Fali joj pola kose, oči su joj zatvorene" Reči majke Ane koju je dečko držao zatočenu bude jezu: "MESEC DANA NISMO ZNALI GDE JE!"

Ana M. (36), žena koja je brutalno mučena danima u kući svog partnera Nemanje G. u Bariču vodila se čak mesec dana kao nestala, saznaje "Blic". Kako nam otkriva Anđelka njena majka, oni su njen nestanak prijavili 24. jula jer je niko nije video danima, a mesec dana kasnije saznali su za jezivo zlostavljanje koje je nesrećna devojka trpela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POLA KOSE JOJ FALI, TUKAO JE SEKIROM I PENDREKOM" Majka brutalno mučene žene otkrila detalje užasa u Obrenovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023

Mesec dana se vodila kao nestala..Žena (36) koja je brutalno mučena danima u kući svog partnera u Bariču vodila se čak mesec dana kao nestala...Kako otkriva njena majka, oni su njen nestanak prijavili 24. jula jer je niko nije video danima, a mesec dana kasnije saznali su za jezivo zlostavljanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"PLAŠIM SE DA JE HTEO DA JE UBIJE ZBOG BIVŠEG!" Majka Ane koju je dečko držao zatočenu otkrila detalje njihovog odnosa: "Nikome na čelu ne piše kakav je"

Izvor: Blic, 07.Sep.2023

- Mnogo sam prošla straha i bola. Kao majka sam osećala da sa mojim detetom nešto nije u redu. Moja ćerka je prošla pakao, kako će dalje da živi - priča za "Blic" Anđelka, majka Ane M. (36), žrtve koja je danima bila zaključana u kući u Obrenovcu, dok ju je mučio Nemanja G. (41).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.