Tuča migranata u Bačkim vinogradima: Jedan mrtav, dvojica teško povređena

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča migranata u Bačkim vinogradima: Jedan mrtav, dvojica teško povređena

U tuči, koja je izbila između dve grupe migranata jutros oko pet sati ujutru, u Bačkim Vinogradima, nedaleko od državne granice sa Mađarskom, jedan državljanin Avganistana je ubijen, dok su dvojica zadobila telesne povrede, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Reporter Tanjuga nalazi se na licu mesta u voćnjaku atara sela Bački vinogradi u blizini granice sa Mađarskom gde je uviđaj u toku i gde se najverovatnije dogodio ovaj incident.

Na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su prisutni i predstavnici nadležnog suda, granične policije i PU Subotica i pogrebnog preduzeća.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, sukob se dogodio oko 5 sati, korišćeni su noževi, jedna osoba je u sukobu izgubila život, dok je druga osoba, muškarac, uboden nožem u levu nadlakticu i levi kuk.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U tuči migranata ubijen Avganistanac

Izvor: Akter, 27.Jul.2015

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je u tuči dve grupe migranata, koja se desila u Bačkim Vinogradima, blizu granice sa Mađarskom, jedan državljanin Avganistana ubijen dok su dvojica zadobila povrede..Kako se navodi, incident se dogodio oko 5 časova a na mestu događaja...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.