Trudnu ženu izbo nožem sto puta

Izvor: Blic, 25.Feb.2011, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnu ženu izbo nožem sto puta

ERDINGA - Nemački državljanin turskog porekla Harun A. (18) iz Erdinga priznao je nemačkoj policiji, posle nekoliko časova ispitivanja, da je kuhinjskim nožem ubio svoju bivšu devojku trudnicu Zoricu H. (21), koja je poreklom iz BiH.

Kako saznajemo, osumnjičeni je u gradu Taufkirhenu u noći između nedelje i ponedeljka ubio trudnu Zoricu H. Njeno telo nađeno je u utorak po podne. Obdukcija je utvrdila da je Zorica H, koja je bila u poodmakloj trudnoći, blizu stotinu puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ubodena nožem. Nemački mediji javili su da je motiv zločina to što se Harun A. nije mogao pomiriti sa činjenicom da će plaćati alimentaciju za svoju buduću ćerku. Masakr je šokirao i potpuno skrhao Zoricinu porodicu i prijatelje, a ubijenu trudnicu prijateljici su opisale kao zabavnu devojku punu života.

- Nakon završene srednje škole, Zorica je radila u trgovini, kafićima i diskotekama. Pre nešto više od godine dana upoznala je Haruna i bila je to ljubav na prvi pogled - navele su prijateljice ubijene devojke. One dodaju da se radilo o strastvenoj ljubavi, ali čim je Zorica zatrudnela, par je prekinuo. Zorica je, navodno, Haruna pozvala u svoj stan kako bi razgovarali o detetu. Dala mu je do znanja da će morati plaćati izdržavanje devojčice s obzirom na to da je on njen otac. Ipak, mladić to nije prihvatio pa se posvađao, a zatim i ubio bivšu devojku, koja je trebalo da se porodi krajem marta. Ubica je u pritvoru, a mnogi predlažu da mu se sudi za dvostruko ubistvo. Međutim, iz nemačkog tužilaštva je saopšteno da se dete još nije rodilo, tako da se slučaj ne može okvalifikovati kao dvostruko ubistvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudnu ženu masakrirao nožem

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2011

Turski državljanin Harun A. (18) je u Taufkirhenu kod Minhena, sa stotinu uboda, kuhinjskim nožem usmrtio prijateljicu Zoricu H. (21), rodom iz Bosne i Hercegovine, koja je bila u osmom mesecu trudnoće!..Nesrećna žena je izdahnula, kao i njena nerođena beba, a sve se, prema prvim informacijama,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Turčin izmasakrirao trudnu devojku iz Srbije da ne bi plaćao alimentaciju

Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Feb.2011

Policija u nemačkom gradu Erdingu uhapsila je 18-godišnjeg državljanina turskog porekla jer je u noći između nedelje i ponedeljka brutalno ubio trudnicu, preneli su mediji. Žrtva monstruma Haruna A. bila je njegova bivša devojka Zorica H. (21), trudnica u osmom mesecu

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.