Izvor: RTS, 01.Maj.2021, 10:41

Troje tinajdžera povređeno u Nišu, uhapšen vozač koji je naleteo na njih pa pobegao

U Daničićevoj ulici u Nišu troje tinejdžera povređeno je oko ponoći kada je na njih na trotoaru naleteo automobil, a vozač je pobegao.
Sedamnaestogodišnji dečak zadobio je prelom kostiju stopala i nakon saniranja povrede na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, otpušten je na kućno lečenje na zahtev porodice.
Kod devojke 17 godina dijagnostikovan prelom obe potkolenice i povreda bubrega, zbog čega je odmah uvedena u operacionu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << salu, gde će biti hirurški zbrinuta.
Trenutno je vitlano stabilna i neposredno nije životno ugrožena, ali zbog težine povreda, trenutno je nezahvalno davati bilo kakve prognoze.
Druga devojčica (2006) primljena je sa prelomom karlice i trenutno je vitalno stabilna. Povreda je sanirana i smeštena je na Kliniku.  
Policija je identifikovala i uhapsila vozača S. D. (1979) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu S. D. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje tinajdžera povređeno u Nišu, vozač naleteo na njih pa pobegao

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021

U Daničićevoj ulici u Nišu troje tinejdžera povređeno je oko ponoći kada je na njih na trotoaru naleteo automobil, a vozač je pobegao...Dečak 17 godina lakše je povređen, dok su devojčice od 15 i 17 godina zbrinute u Univerzitetskom kliničkom centru sa teškim povredama...Jedna od devojčica...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.