Izvor: Politika, 25.Maj.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje putnika ispalo iz autobusa, jedan poginuo

Iz dva autobusa na linijama 26 i 45 gradskog prevoza u Beogradu ispali baka i unuka i stariji Beogrđanin

Za sada neimenovani muškarac čiji su inicijali navodno M. R. podlegao je povredama pri padu iz javnog gradskog prevoza na liniji 45 u Beogradu, dok su dve osobe, baka i dvogodišnja unuka povređene kada su ispale iz autobusa broj 26. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac, starosti između 60 i 70 godina, odvezen je sa teškim povredama glave u Urgentni centar, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je ubrzo preminuo. Devojčica je sa ogrebotinama po licu i povredama na oba kolena prevezena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici, dok je njena baka prošla bez ozbiljnijih telesnih povreda.

Prva nezgoda dogodila se oko 12.30 sati na stanici „dvadesetšestice” na Terazijama.Baka je držala unuku u naručju i navodno kada je zakoračila da izađe iz autobusa vozač ih nije primetiopa je krenuo. Tada su obe ispale i našle se na trotoaru.

Iz autobusa na liniji 45 posle 17 časova u ulici Tošin bunar 90 u toku vožnje kroz zadnja vrata ispao je muškarac. Kako nezvanično saznajemo, vozaču autobusa nije bilo jasno kako je ovaj sugrađanin završio na asfaltu kada su vrata bila zatvorena. Dalja istraga utvrdiće pod kojima okolnostima je nastradao muškarac.

[objavljeno: 25/05/2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.