Troje osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 13:26

Troje osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. B. (1975), D. N. (1977) i B. J. (1981) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U automobilu koji je vozila M. B. i pretresom stanova D. N. i B. J. policija je pronašla i zaplenila oko 80 grama heroina, manju količinu marihuane, dve digitalne vage i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Sumnja se, takođe, da su D. N. i B. J. angažovali M. B. da preveze heroin iz Beograda u Novi Sad.

Troje osumnjičenih zadržano je do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedozvoljen promet akciznih proizvoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetčetvorogodišnjaka iz Apatina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda...U automobilu kojim se vozio osumnjičeni, policija je pronašla stotinu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšena trojka osumnjičena za trgovinu narkoticima

Izvor: NoviSad.com, 21.Apr.2021

Novosadska policija uhapsila je M. B. (46), D. N. (44) i B. J. (40) iz ovog grada, zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.