Izvor: RTS, 06.Feb.2022, 13:50

Tri vozača zaustavljena zbog bahate vožnje, testovi otkrili da su pozitivni na drogu i alkohol

Saobraćajna policija je tokom noći iz saobraćaja isključila nekoliko osoba zbog nasilničke vožnje, koje su vozile pod dejstvom alkohola i droge.
Presretač je sinoć, nešto pre 22 časa, zaustavio "volksvagen furgon", koji se kretao iz pravca Šida ka Beogradu brzinom od 112,4 kilometara na čas na delu puta gde je dozvoljena brzina 80 kilometara na čas.

Kako je saopšteno iz MUP-a, kod ovog tridesetdevetogodišnjeg vozača alkotest je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << očitao 1,28 promila alkohola u organizmu.
U istom vreme je i saobraćajna patrola kod Orlovače, u smeru ka Čačku, zaustavila vozilo šabačkih registarskih oznaka koje se kretalo brzinom od 115 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80.
Dvadesetosmogodišnji vozač je podvrgnut i alkotestu koji je pokazao da ima 2.48 promila alkohola u organizmu, navodi se u saopštenju.
I na teritoriji beogradske opštine Palilula, u Ulici vojvode Dobrnjca, sinoć je zaustavljeno vozilo "golf" zbog vožnje jednosmernom ulicom u smeru suprotnom od dozvoljenog.
Kod ovog dvadesetogodišnjeg vozača, testom na drogu utvrđeno je da je pozitivan na kanabis.
Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi MUP.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.