Izvor: B92, 07.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri svedoka nisu došla

Podgorica -- U Višem sudu u Podgorici nastavljeno je suđenje za ubistvo vlasnika lista "Dan" Duška Jovanovića.

Svedok Uroš Marčetić iz Beograda u ponedeljak je potvrdio da je zatamnjivao stakla na "golfu" iz kojeg je navodno pucano na Jovanovića. On je rekao da ne bi mogao da prepozna mladića koji mu je u Podgorici dovezao automobil na zatamnjivanje stakala, ali je potvrdio da je siguran da je prepoznao automobil zbog ogrebotine na staklu, koju je on stavio. Marčetić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao da ne poznaje Mandića.

Tri očevica ubistva Branislav Mućunović, direktor Crnogorskog narodnog pozorišta, Vladimir Janković i Relja Eraković, nisu se pojavili u sudnici, a jedino je Eraković obavestio sud da je odusutan zbog bolesti.

Suđenje Damiru Mandiću, optuženom da je saizvršilac ubistva, biće nastavljeno u utorak svedočenjem njegove devojke Slobodanke Radulović, prodavačice Maje Barović i Leona Drešaja, suvlasnika podgoričkog kluba "Mania", nedavno hapšenog u Albaniji zbog šverca droge. Svo troje treba da govori o Mandićevom alibiju u noći ubistva, 27. maja 2004.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.