Ponedeljak, 07.02.2005.

11:46

Tri svedoka nisu došla

U Višem sudu u Podgorici nastavljeno je suđenje za ubistvo vlasnika lista "Dan" Duška Jovanovića.

Izvor: B92, SRNA

Default images

Svedok Uroš Marčetić iz Beograda u ponedeljak je potvrdio da je zatamnjivao stakla na "golfu" iz kojeg je navodno pucano na Jovanovića. On je rekao da ne bi mogao da prepozna mladića koji mu je u Podgorici dovezao automobil na zatamnjivanje stakala, ali je potvrdio da je siguran da je prepoznao automobil zbog ogrebotine na staklu, koju je on stavio. Marčetić je rekao da ne poznaje Mandića.

Tri očevica ubistva Branislav Mućunović, direktor Crnogorskog narodnog pozorišta, Vladimir Janković i Relja Eraković, nisu se pojavili u sudnici, a jedino je Eraković obavestio sud da je odusutan zbog bolesti.

Suđenje Damiru Mandiću, optuženom da je saizvršilac ubistva, biće nastavljeno u utorak svedočenjem njegove devojke Slobodanke Radulović, prodavačice Maje Barović i Leona Drešaja, suvlasnika podgoričkog kluba "Mania", nedavno hapšenog u Albaniji zbog šverca droge. Svo troje treba da govori o Mandićevom alibiju u noći ubistva, 27. maja 2004.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: