Tri mladića upala u kuću sa automatskom puškom, ukućani sprečili pljačku

Izvor: Blic, 26.Feb.2011, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri mladića upala u kuću sa automatskom puškom, ukućani sprečili pljačku

PRIŠTINA - Zamenik komandira Policijske stanice u Gračanici Rama Krueziju izjavio je danas da su dvadesetpetogodišnjaci V. Ristić, M. Todić i D. Ilić uhapšeni zbog sumnje da su u četvrtak uveče, maskirani i naoružani automatskom puškom, pokušali da opljačkaju kuću S. Zdravkovića u Čaglavici.

Ukućani su uspeli da savladaju jednog od napadača, pri čemu je Zdravković lakše povređen, rekao je Krueziju.

"Detaljnom pretragom terena i na osnovu informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje smo dobili od žrtve pronađene su još dve osumnjičene osobe. Ni jedan od uhapšenih nije iz Čaglavice, već sa teritorije opštine Lipljan", izjavio je Krueziju.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni su koristili automobile BMV niških registarskih tablica, u kojem su pronađene "dve amaterske motorole".

Povezane vesti: Uhapšeni zbog pokušaja ubistva dva mladića u Leskovcu Uhapšena četiri mladića zbog pljačke zlatare u centru Beograda Mađarska policija uhapsila Srbina traženog u Nemačkoj

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.