Treći dan potrage za nestalim mladićem iz Sremske Mitrovice bez rezultata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2023, 15:29

Treći dan potrage za nestalim mladićem iz Sremske Mitrovice bez rezultata

Duže od dva dana nema ni traga ni glasa o osamnaestogodišnjem Mitrovčaninu Aleksandru Jovanoviću. Poslednji put je viđen u subotu 15. aprila kada je izašao iz porodične kuće i otišao u nepoznatom pravcu.

Roditelji se plaše najgoreg, jer vreme njegov nestanka se poklapa sa skokom NN lica sa mosta u reku Savu u Sremskoj Mitrovici. Slučaj je prijavljen policiji i potraga je u toku.

Dočekala nas je očajna majka, koja sa suzama u očima i Aleksandrovom slikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u ruci još uvek ne veruje šta se dogodilo.

Priča da je njen sin veseo mladić, maturant Tehničke škole sa željom da nastavi dalje školovanje. Živiosa ocem, kome je pripalo starateljstvo posle razvoda, i upravo on joj je i javio vest o nestanku.

Nakon nestanka mladića postao je viralan skrinšot sa, kako se tvrdi njegovim lajv strimom gde on između ostalog piše: "Mislim Sava je brza za dva dana dok me ne nađu baj, ko se boji smrti... odo do mosta".

Navodno tome je prethodila svađa sa devojkom koja živi van Srbije, kaže majka.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju u vezi nestanka mladića može da se javi najbližoj policijskoj stanici ili na broj 061- 424 6210.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.