Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2020, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Sombora: Biciklistu udario kamion, preminuo u bolnici

Na izlazu iz Stapara prema Somboru stradao je biciklista Stanimir Milošev (40) iz Stapara U saobraćajnoj nezgodi koja se dodogodila u jutros oko šest časova na izlazu iz Stapara prema Somboru stradao je biciklista Stanimir Milošev (40) iz Stapara, nadomak Sombora.Biciklistu je udario kamion kojim je upravljao Jovan J. (25) iz Valjeva. Stanimir je od zadobijenih povreda preminuo po prijemu u Opštoj bolnici “Dr Radivoj Simonović” u Somboru. Kako saznajemo, telo nesrećnog čoveka poslato je na obdukciju u Instut za sudsku medicinu u Novi Sad. Somborska policija ispituje okolnosti ove nesreće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Biciklistu kod Sombora udario kamion, preminuo u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2020

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na izlazu iz Stapara prema Somboru stradao je biciklista Stanimir Milošev (40) iz Stapara, saznaju Novosti...Biciklistu je udario kamion kojim je upravljao Jovan J. (25) iz Valjeva...Stanimir je od zadobijenih povreda preminuo po prijemu u Opštoj bolnici...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.