Tona zaplenjene droge biće spaljena u Obrenovcu

Izvor: Press, 01.Feb.2010, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tona zaplenjene droge biće spaljena u Obrenovcu

Početkom aprila trebalo bi da počne uništavanje tone zaplenjene droge, koja se nalazi u depoima sudova i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja kažu da je u toku izrada studije o uticaju na životnu sredinu, kao i da bi uništavanje droge trebalo da počne u aprilu, kada studija bude završena.
Zaplenjena droga iz depoa policije i sudova u Srbiji nije uništavana nekoliko godina zbog toga što još nema studije o tome kako će to uticati na životnu...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uništavanje zaplenjene droge početkom aprila

Izvor: Danas, 01.Feb.2010

Početkom aprila trebalo bi da počne uništavanje nekoliko tona zaplenjene droge koja se nalazi u depoima sudova i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. U Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja agenciji Beta je rečeno da je u toku izrada Studije o uticaju na životnu sredinu, kao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.