Teško povređen mladić u Batajnici

Izvor: RTS, 01.Jun.2013, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen mladić u Batajnici

Mladić star 26 godina teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u Batajnici. Lekari se bore za njegov život.

U beogradskom naselju Batajnica dva sata posle ponoći teško je povređen jedan mladić star 26 godina i lekari u Urgentnom centru se bore za njegov život.

Dvadesetšestogodišnjeg Nikolu G. sa teškim povredama glave ekipa Hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar oko dva sata noću.

Kako RTS nezvanično saznaje, Nikola je nakon svađe sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << devojkom legao na stari Batajnički drum kada je preko njega prešlo za sada nepoznato putničko vozilo, jer vozač nije sačekao policiju.

Saobraćajna policija obavila je uviđaj. Put je inače neosvetljen, a pretpostavlja se da je uzrok udesa i neprilagođena brzina.

Stari Batajnički drum bio je zatvoren za saobraćaj oko sat vremena.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Batajnica: Autom preko glave

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2013

NA starom drumu, kod Ciglane, u beogradskom naselju Batajnica u subotu ujutru nešto pre dva časa, teško je povređen Nikola G. (26). Preko njega je prešao automobil i ekipa Hitne pomoći ga je sa obilnim krvarenjem prevezla u Urgentni centra, gde se lekari bore za njegov život. Kako nezvanično...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.