Batajnica: Autom preko glave

V. N.

01. 06. 2013. u 09:28

Na starom drumu, kod Ciglane, u beogradskom naselju Batajnica u subotu ujutru nešto pre dva časa, teško je povređen Nikola G.

NA starom drumu, kod Ciglane, u beogradskom naselju Batajnica u subotu ujutru nešto pre dva časa, teško je povređen Nikola G. (26). Preko njega je prešao automobil i ekipa Hitne pomoći ga je sa obilnim krvarenjem prevezla u Urgentni centra, gde se lekari bore za njegov život.

Kako nezvanično saznajemo, Nikola G. se posvađao sa devojkom. On je posle rasprave legao nasred puta. Dok ga je devojka ubeđivala da ustane, naišao je automobil i prešao mladiću preko glave. Vozač automobila je bez zaustavljanja pobegao sa mesta nesreće. Ovaj deo puta je neosvetljen, pa je moguće da je jedan od uzroka ove tragedije i neprilagođena brzina.

Prema nepotvrđenim informacijama, Hitnu pomoć i policiju pozvali su vozači koji su naišli na užasnutu devojku, kako kleči i u rukama drži dečka oblivenog krvlju. Hitna pomoć je u bolnicu prevezla i devojku, kojoj je pozlilo od šoka. Osim saobraćajne policije, na mesto nesreće izašli su i inspektori Odeljenja za suzbijanje krvnih delikata. Oni tragaju za vozačem koji je zgazio mladića i pobegao.

- Na ulazu u naselje Batajnica, jedan mladić je teško povređen u saobraćjajnoj nesreći i sa otvorenom povredom glave hitno je prebačen u Urgentni centar gde se lekari bore za njegov život - kaže Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

darko

01.06.2013. 13:15

ne pita se kakav je košmar napravio vozaču koji je rpešao preko njega.Ako želi da se ubije neka se naguta tableta i da nikoga drugog ne ugrožava.