Teška saobraćajna nesreća kod Trgovišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća kod Trgovišta

TRGOVIŠTE -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 10 časova i 30 minuta dogodila kod Trgovišta, gde se autobus vranjskog "Kavima" prevrnuo i sleteo u provaliju, poginuli su policajac i njegovo petogodišnje dete, saznaje FoNet u Policijskoj upravi u Vranju.

U nesreći kod sela Donja Trnica lakše i teže je povređeno 20 putnika.

Poginuli policajac u trenutku nesreće nije bio na dužnosti.

Autobus vranjskog prevoznika "Jedinstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kavim" sleteo je danas s puta kod sela Donja Trnica u opštini Trgovište, a prema prvim informacijama ima poginulih i teško povređenih putnika.

Prema još nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta u nekoliko metara duboko korito reke Pčinje.

Svi povređeni putnici zbrinuti su u Zdravstvenom centru Vranje, a uviđaj na licu mesta je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.