Teška saobraćajka kod Niša: U sudaru dva vozila, jedna osoba poginula, dve povređene

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajka kod Niša: U sudaru dva vozila, jedna osoba poginula, dve povređene

Iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do sudara vozila marke "bmv" niških registracija i "forda" leskovačkih registarskih oznaka Jedna osoba je poginula a dve su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu jutro u 5 časova i 15 minuta na regionalnom putu Niš-Orljane kod mesto Belotinac. Iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do sudara vozila marke "bmv" niških registracija i "forda" leskovačkih registarskih oznaka. Pročitajte još - Pijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pokosio ženu na pešačkom ostrvu, od siline udarca rasturen i auto: Prve slike užasa na Novom Beogradu (FOTO) Vozač "forda" nastradao je na mestu nesreće a njegovi saputnici prebačeni su u Klinički centar u Nišu.Prema informacijama iz KC Niš jedan od putnika iz "forda" je zadobio lakše telesne povrede, svestan je i verovatno će danas ili sutra biti pušten kući. Dok je drugi putnik u jedinici intenzivne nege zbog neuroloških povreda.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Niša, jedna osoba poginula

Izvor: RTS, 07.Dec.2019

. Jedna osoba je poginula, a dve su povređene kada su se sudarili "ford" leskovačkih registarskih oznaka i BMV niških tablica na putu Niš-Orljane, javlja dopisnik RTS-a.

Nastavak na RTS...

Stravična nesreća kod Niša: Automobil sleteo sa puta, poginuo vozač

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019

Vozač automobila poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 10 sati u ataru sela Vrelo, na putu Niš – Svrljig Vozač automobila poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 10 sati u ataru sela Vrelo, na putu Niš – Svrljig.Automobil je sleteo sa puta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.