Teretni voz iskliznuo iz šina kod Ćićevca, železnički saobraćaj u prekidu

Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretni voz iskliznuo iz šina kod Ćićevca, železnički saobraćaj u prekidu

Na međunarodnoj pruzi, na ulasku u Ćićevac kod Paraćina noćas je prilikom preusmeravanja na drugi kolosek došlo do iskliznuća tri od 16 vagona teretnog međunarodnog voza koji se kretao ka Nišu.

U nesreći niko nije povređen, ali dok vagoni ne budu vraćeni na šine kompletan putnički i teretni saobraćaj na ovom međunarodnom pravcu biće u prekidu.

Pretpostavlja se da je uzrok iskliznuća voza loš kvalitet pruge.

U trenutku nesreće, voz koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prevozio šećer, sporo se kretao pa povređenih nema, javlja dopisnik RTS-a.

Zbog oštećenog koloseka, skretnice i nosača za struju, železnički saobraćaj je trenutno u prekidu i za putničke i teretne vozove.

Na prolaz trenutno čeka jedan voz bez putnika.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teretni voz iskliznuo iz šina kod Ćićevca, železnički saobraćaj ponovo uspostavljen

Izvor: Blic, 11.Feb.2016

Saobraćaj na pruzi Solun – Niš – Beograd, koji je noćas privremeno obustavljen, zbog iskliznuća tri teretna vagona kod Ćićevca, ponovo je uspostavljen...- Saobraćaj je ponovo pušten. Za sada se odvija malo otežano, dok se ne urade kompletne popravke, ali je bitno da vozovi mogu da prolaze....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.