Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 22:43

Temperatura u Boru večeras pada na 6 stepeni, a Danke (2) još nema: Pedijatar objašnjava zašto je BITAN SVAKI MINUT u potrazi

U toku je opsežna i velika potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je danas oko 13 časova nestala u Banjskom polju, a kako za "Blic" objašnjava pedijatar Saša Milićević, s obzirom na njen nerazvijen temoregulacioni sistem i najavljenih šest stepeni Celzijusa tokom noći u Boru, jako je bitno da se devojčica što pre pronađe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milikić: Potraga za devojčicom se nastavlja i noćas, imaćemo pet dronova i policijske pse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2024

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić rekao je da su ekipe koje vrše pretragu terena u potrazi za dvogodišnjom devojčicom koja je danas nestala u Boru još uvek angažovane i da će se potraga nastaviti i u toku noći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.