Telo četrnaestogodišnje Ivane pronađeno u Rakovici, uhapšen osumnjičeni za zločin!

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo četrnaestogodišnje Ivane pronađeno u Rakovici, uhapšen osumnjičeni za zločin!

Telo četrnaestogodišnje Ivane Podraščić iz Batajnice pronađeno je, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da je počinilac uhvaćen.

„Radi se o zastrašujućem zločinu, o ubistvu 14 godišnje devojčice“, rekao je Stefanović i naveo da je počinilac višestruki povratnik.
Prema informacijama „Novosti“, inspektori su uspeli da razreše ovaj svirepi zločin, a muškarac za kojeg se sumnja da je ubica, i koji ima debeli >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kriminalni dosije, već je uhapšen.
Devojciča je nestala pre više od dva meseca.
Devojčica je, prema tvrdnji roditelja, 29. jula otišla iz kuće sa prijateljima u „provod“ i od tada se nije nikome javila. Njen nestanak policiji je prijavio otac i od tada se vodila kao nestala. Roditelji su tvrdili da je Ivana i ranije umela da ode od kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo i da im se ne javi. Ipak, do kraja su verovali da je živa i čak preko medija poručivali da se vrati kući i da neće imati nikakvih problema.
 
Izvor: tanjug.rs/Novosti
 
The post Telo četrnaestogodišnje Ivane pronađeno u Rakovici, uhapšen osumnjičeni za zločin! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo devojčice

Izvor: Beta, 02.Okt.2014

BEOGRAD, 2. oktobra 2014. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je u četvrtak da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo četrnaestogodišnje Ivane Podrašić, čiji je nestanak prijavljen pre više od dva meseca..."Ubijena je četrnaestogodišnja devojčica, mi smo uhvatili...

Nastavak na Beta...

Nestalu devojčicu ubio višestruki povratnik

Izvor: Šumadija Press, 03.Okt.2014, 12:35

Beživotno telo Ivane Podraščić (14), koja je nestala pre više od dva meseca, pronađeno je a počinilac je uhapšen.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.