Taksistu   isekao nožem

Izvor: Blic, 09.Okt.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksistu isekao nožem

Bor - Vladimir Ć. (21) iz Bora uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je taksistu Aleksandra J. (24) napao nožem dok je pokušavao da mu otme dnevni pazar. Aleksandar J. je u napadu zadobio lakše povrede.

Kako saznaje „Blic", Vladimir Ć. je u četvrtak, u prepodnevnim satima, ušao u taksi Aleksandra J. i zatražio da ga preveze do parka u Bolničkom naselju. U momentu kada su stigli do odredišta, Vladimir Ć. je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od taksiste zatražio 100 evra na zajam.

- Tražio je novac kazavši da će mi pare vratiti njegov otac. Kada sam mu rekao da nemam taj novac, izvadio je nož i pokušao da me ubode u vrat. Na svu sreću hitro sam reagovao i zaustavio ga. On je skočio i dohvatio novac koji je stajao kod volana. U pokušaju da ga sprečim da odnese pare, viknuo je da će me zaklati i nožem me isekao po ruci. Uspeo je da uzme novac i pobegne - priča napadnuti taksista.

Policija je osumnjičenog privela, nakon čega mu je određen pritvor u trajanju od dva dana. Protiv njega će biti podneta i prijava zbog razbojništva. On je policiji poznat odranije zbog krađe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.