TROSTRUKO UBISTVO U NOVOM SADU: Ubijena žena i njeni roditelji (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROSTRUKO UBISTVO U NOVOM SADU: Ubijena žena i njeni roditelji (FOTO)

U stanu su bez znakova života pronađeni B. P.(57), njegova supruga N. P. (57) i njihova ćerka M. J. (32) U Novom Sadu, u petak jutro, oko 8 sati, u porodičnoj kući, pronađena su tri beživotna tela, dve žene i jednog muškarca, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu. Svo troje, B. P. (57), N. P. (57) i M. J. (32) pronađeni su sa povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu. Policija, u saradnji sa nadležnim tužiocem, obavlja uviđaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinioca.PROČITAJTE JOŠ - VULKANIZER OSUMNjIČEN ZA TROSTRUKO UBISTVO: Mirjana ga ostavila jer ju je tukao, imaju dvoje male decePrema prvim informacijama policiji je zločin prijavio neko od rođaka.Pročitajte još - UBIJENA TROČLANA PORODICA NA ODMORU: Muž, žena i maloletna ćerka pronađeni mrtvi u kući Po nezvaničnim saznanjima, za trostruki zločin u novosadskom naselju Telep je osumnjičen G. J. bivši suprug M.J. protiv kojeg je nedavno podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici, a imao je i zabranu prilaska. On je posle zločina pobegao i za njim se traga. Policija je blokirala ulicu i prilaze i u toku je uviđaj. Takođe blokirani su i izlazi iz Novog Sada. U trenutku kada se dogodio zločin u prednjoj kući je bio deda ubijene M. J. koji je jedini preživeo krvavi pir.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trostruko ubostvo u Novom Sadu: Ubijena žena i njeni roditelji

Izvor: OkRadio.rs, 24.Maj.2019

U stanu su bez znakova života pronađeni B. P.(57), njegova supruga N. P. (57) i njihova ćerka M. J. (32) U Novom Sadu, u petak jutro, oko 8 sati, u porodičnoj kući, pronađena su tri beživotna tela, dve žene i jednog muškarca, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.   Svo troje, B....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.