Izvor: Blic, 22.Okt.2021, 17:53

TROJE SRBA STRADALO U HRVATSKOJ Detalji stravične saobraćajne nesreće na auto-putu kod Okučana

Državljani Srbije - dva mladića od 35 i 38 godina i jedna devojka, stradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 16 časova na auto-putu kod Okučana u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji list.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA MLADIĆA I DEVOJKA NASTRADALI U HRVATSKOJ! Detalji užasne saobraćajne nesreće na auto-putu kod Okučana

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021

Nije im bilo spasa...Državljani Srbije - dva mladića od 35 i 38 godina i jedna devojka, stradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 16 časova na auto-putu kod Okučana u Hrvatskoj...Oni navode da je do sudara došlo nakon što je vozač (25) kamiona sa hrvatskim tablicama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MAJKA I DVOJICA SINOVA STRADALI U HRVATSKOJ Detalji jezive saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo TROJE SRBA

Izvor: Blic, 23.Okt.2021, 17:36

rpski državljani, majka (57) i dvojica sinova od 38 i 35 godina, poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Okučana u Hrvatskoj, kada je na njihov automobil "reno" naleteo kamion kojim je upravljao državljanin Bosne Armin B. (25).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.