Izvor: RTS, 22.Okt.2021, 17:51

Hrvatska, poginule tri osobe iz vozila sa srpskim tablicama

U saobraćajnoj nesreći u Okučanima u Hrvatskoj poginule su tri osobe iz vozila srpskih registarskih tablica prilikom sudara sa kamionom.
Nesreća se dogodila kada je oko 16 sati u trenutku dok je 25-godišnji vozač kamiona sa prikolicom hrvatskih oznaka,  nameravao da siđe sa auto-puta.

U tom trenutku, došlo je do sudara sa vozilom srpskih registarskih tablica u kojem su bila dvojica muškaraca stari 38 i 35 godina i jedna žena, navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako prenosi Jutarnji list, članovi iste porodice.
Od siline udara, podlegli su povredama na licu mesta. Vozač kamiona državljanin Hrvatske trenutno se nalazi u policiji.
Jutarnji saznaje, da je prošao alkotest.
Takođe, tela stradalih biće odvezena na obdukciju, a još uvek nije saopšten njihov identitet.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TROJE SRBA STRADALO U HRVATSKOJ Detalji stravične saobraćajne nesreće na auto-putu kod Okučana

Izvor: Blic, 22.Okt.2021

Državljani Srbije - dva mladića od 35 i 38 godina i jedna devojka, stradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 16 časova na auto-putu kod Okučana u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji list.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.