TRAGEDIJA Troje mladih poginulo kod Begeča

Izvor: Blic, 06.Dec.2014, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Troje mladih poginulo kod Begeča

Troje mladih izgubilo je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila noćas oko 1 sati u Begeču, na putu Novi Sad-Bačka Palanka.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, oni su najverovatnije automobilom sleteli sa puta, prilikom preticanja, a potom su udarili u stub pored puta.

Uviđaj je još u toku.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginule tri mlađe osobe na putu Novi Sad - Begeč

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2014

Tri mlađe osobe su poginule noćas u saobraćajnoj nesreći na putu Novi Sad - Begeč, kada je automobil sleteo sa puta i udario u banderu, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Automobil "opel vektra" je oko jedan čas posle ponoći udario u banderu kod Begeča, koji se nalazi na putnom pravcu Novi Sad - Bačka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Poginula tri mladića iz Begeča i pedesetogodišnjak iz Kamenice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2014

Tri mladića poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći između Futoga i Begeča, na putu Novi Sad - Bačka Palanka, kada je njihov automobil sleteo sa puta i udario u banderu, saznaje RTV u novosadskoj policiji...Stradali mladići su iz Begeča, starosti 22 i 24 godine...Policija će pojedinosti i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.