TRAGEDIJA NA GRADILIŠTU ŽEŽELjEVOG MOSTA: Jedan radnik poginuo, drugi povređen

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA GRADILIŠTU ŽEŽELjEVOG MOSTA: Jedan radnik poginuo, drugi povređen

U nesreći na gradilištu Žeželjevog mosta u Novom Sadu, jedan radnik je poginuo, dok je drugi zadobio teške povrede i zbog preloma noge, zadržan je u Kliničkom centru Vojvodine U NESREĆI na gradilištu Žeželjevog mosta u Novom Sadu, jedan radnik je poginuo, dok je drugi zadobio teške povrede i zbog preloma noge, zadržan je u Kliničkom centru Vojvodine. Zbog ove tragedije koja se dogodila u subotu u jutarnjim satima, policija je odredila zadržavanje dvojici građevinaca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Na Žeželjevom mostu, prilikom izvođenja radova sa armaturom, teške povrede je, kakao saznajemo, zadobio Dragoljub Jović (64) iz Leskovca. On je kolima hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, ali je, nažalost, ubrzo preminuo. Drugi povređeni radnik Miodrag Milenković (39), takođe iz Leskovca je zbog teških povreda, preloma noge, zadržan u bolnici. - Pacijent se nalazi na Klinici za ortopediju – rečeno nam je u KCV. - Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Policija je, po nezvaničnim saznanjima,u subotu uhapsila G.G. (61), španskog državljanina, koji je zaposlen u firmi „Azvi“ iz Španije koja izvodi radove na Žežželjevom mostu, kao i njegovog kolegu G.F. (40) iz Zmajeva. Dvojica građevinaca se sumnjiče za teško delo protiv opšte sigurnosti. Inspekcija rada je bila na gradilištu posle nesreće, ali tek kada dobiju izveštaj iz policije i tužilaštva, znaće, kako kažu, da li ima elemenata krivičnog dela i da li je bilo propusta u radu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija na gradilištu Žeželjevog mosta

Izvor: Mondo, 26.Jun.2017

U nesreći na gradilištu Žeželjevog mosta u Novom Sadu, jedan radnik je poginuo, dok je drugi zadobio prelom noge...Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock..Zbog ove tragedije koja se dogodila u subotu u jutarnjim satima, policija je odredila zadržavanje dvojici građevinaca...Na Žeželjevom mostu,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.