TEŠKA NESREĆA KOD ZRENJANINA Vozač sleteo kolima sa puta i poginuo

Izvor: Blic, 26.Mar.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA KOD ZRENJANINA Vozač sleteo kolima sa puta i poginuo

Jedna osoba je poginula jutros oko 6.30 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Jaša Tomić, u srednjobanatskoj opštini Sečanj.

Prema saopštenju Policijske uprave u Zrenjaninu, do saobraćajne nezgode je došlo kada je tridesetjednogodišnji vozač automobila "Zastava 101", izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

Vozač je preminuo na licu mesta, dok su kod tridesetpetogodišnjeg suvozača u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice konstatovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lake telesne povrede.

Uzroci ove saobraćajne nezgode još se utvrđuju a uviđaj na mestu događaja izvršili su Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobil sleteo s ceste, pa udario u stablo: Poginuo 18-godišnjak, njegov vršnjak se BORI ZA ŽIVOT

Izvor: Blic, 26.Mar.2017

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Žepča, poginula je jedna osoba, a jedna osoba je teško povređena...Prema nezvaničnim informacijama Faktora poginuo je 18-godišnji Belmin Bećirović, dok je njegov vršnjak Adnan Bašić teško povređen...U Operativnom centru MUP Zeničko-dobojskog...

Nastavak na Blic...

Teška nesreća kod Zrenjanina, poginula jedna osoba

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2017

Jedna osoba je poginula jutros oko 6.30 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Jaša Tomić, u srednjobanatskoj opštini Sečanj...Kako prenose beogradski mediji, do saobraćajne nezgode je došlo kada je tridesetjednogodišnji vozač automobila "Zastava 101", izgubio kontrolu nad vozilom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.