Sutra nastavak suđenje zbog požara u diskoteci  Kontrast

Izvor: Blic, 06.Feb.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak suđenje zbog požara u diskoteci " Kontrast"

U Višem sudu u Novom Sadu sutra će biti nastavljeno suđenje četvorici optuženih za izazivanje požara u novosadskoj diskoteci "Kontrast" u kojem je poginulo šestoro mladih ljudi.

Optužnica Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu podignuta je protiv vlasnika lokala Alojza Ganića (68), dvojice zakupaca, Slaviše Stanišića (46) i Dejana Ratkovića (36), kao i protiv električara koji je obavljao popravke u klubu Miroslava Papuge (50).

Optužnica ih tereti da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odgovorni za izazivanje požara 1. aprila 2012. zbog čega će im se suditi za teško delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti, jer nisu održavali električne instalacije na odgovarajući način, niti su poštovali protivpožarne propise.

Povezane vesti: Suđenje za požar u "Kontrastu": Vlasnici diskoteke negirali krivicu Sud: I grad i republika krivi za požar u novosadskom kafiću "Laundž" "Tamarin zakon" sutra ulazi u skupštinsku proceduru Šest meseci od tragedije u diskoteci "Kontrast" Porodice žrtava iz "Kontrasta" pitaju: Ko je kriv?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.