Izvor: RTS, 20.Nov.2020, 14:25

Suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića, ponovni pripremni pretres zakazan za 4. decembar

Predsednik sudskog veća Osnovnog suda u Prištini, sudija Valjon Kurtaj, zakazao je za 4. decembar ponovni pripremni pretres u predmetu optuženima za ubistvo Olivera Ivanovića, po trećoj optužnici koju je Specijalno tužilaštvo podnelo 11. novembra.
"Ovim postupkom suda, predmet je ponovo na samom početku u fazi izjašnjavanja o krivici i prigovora odbrane na optužnicu", rekao je RTS-u advokat Dejan A. Vasić.
Na odbrani optuženih, dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Vasić, da usaglase stav prema narednim potezima.
Tužilaštvo je podiglo novu optužnicu, pošto je Apelacioni sud u Prištini 25. septembra po žalbi odbrane optuženih predmet ubistva Olivera Ivanovića vratio na početak procesa.
Lider GI SDP Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine sa više hitaca u leđa, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici.
U procesu koji se vodi pred kosovskim specijalnim sudom, optuženi su Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Silvana Arsović, Žarko Jovanović, Dragiša Marković, Rade Basara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretres u predmetu ubistva Olivera Ivanoviča zakazan za 4. decembar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2020

Predsednik Prvostepenog suda u Prištini sudija Valjon Kurtaj zakazao je za 4. decembar ponovni pretres u predmetu za ubistvo Olivera Ivanovića, po trećoj optužnici koje je Specijalno tužilaštvo podnelo 11. novembra, potvrdio je advokat Dejan Vasić...Vasić je poručio da će u dogovoru sa ostalim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.